=32 495/21 45 83 info@sitename.com

Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

WERKTENT HUREN

Een werktent wordt ook wel eens een bouwtent genoemd. Een werktent huren wordt vaak gedaan indien voor een wat langere periode er een tent nodig is. Dit kan zijn als een tijdelijk kantoor of als overkapping tegen de regen voor een bouwproject. Werktenten zijn stabiel en kunnen van alle gemakken worden voorzien. Een werktent wordt vaak gebruikt bij infrastructurele projecten.

WERKTENT HUREN

Werktenten huren kan een stuk goedkoper zijn dan het kopen van een werktent. Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over opslag, transport en in veel gevallen de opbouw van de tent. Tenten huren is in principe zo gedaan. Enkel adviseren wij om goed in de markt rond te kijken wat er te halen is. Wij doen dit voor u zodat uw aanvraag aansluit bij de ontvanger van uw offerte. Dit resulteert in een offerte die aansluit bij uw behoeften.

ADDITIONELE OPTIES VOOR WERKTENTEN

Werktenten dienen vaak comfortabel te zijn. Daarom zijn er vaak additionele opties te huur bij een werktent. Logischerwijs worden werktenten, die vaak groot van stuk zijn gebracht met een truck en een heftruck. Een beetje manouvreer ruimte is daarom nooit weg. Bij de werktenten zijn additionele opties te bestellen zoals bijvoorbeeld luchtverwarming. De luchtverwarming zorgt er voor dat u of uw personeel in de tent door kan werken zonder problemen. Alle overige opties die bij andere tenten geleverd worden kunnen ook bij werktenten geleverd worden.

Werktenten kunnen ook over constructies worden heengebouwd. Daarnaast worden werktenten op maat gemaakt indien nodig. Deze website geeft u ook de mogelijkheid offertes aan te vragen voor partytenten, feesttenten, aluhallen en meer.

U kunt op onze website een offerte invullen. Door deze offerte in te vullen leveren we uw aanvraag aan 3 werktent leveranciers die aansluiten op uw aanvraag. Daarbij krijgt u 10% additionele korting. Door de competitie, ontvangt u vanzelf een zeer scherp aanbod. Wij bekijken verschillende aspecten bij een offerte. Ga naar de offerte pagina voor meer informatie.