=32 495/21 45 83 info@sitename.com

Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

Verstelbare bureau

Verstelbare bureau nodig? Dan zit je goed bij Topburo. Een verstelbare bureau is een zeer ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus. Kom deze bureaus ontdekken in de showroom van Topburo. Wij creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en ergonomie op de eerste plaats komen, en laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën.

 

Verstelbare bureaubestellen

Vlamingen zitten gemiddeld méér dan 8 uur op een dag. Langdurig zitten en altijs in dezelfde houding werken kan leiden tot lichamelijke klachten zoals spanning op pezen en spieren, verhoogt het risico op diabetes type 2 en is niet goed voor de bloedcirculatie. Een verstelbare bureau is de ideale oplossing om dit probleem tegen te gaan. Bij Topburo vindt u een uitgebreid assortiment aan bureaus die verstelbaar zijn om uw kantoor mee in te richten. In ons assortiment zal u zowel handmatig als elektrisch verstelbare bureaus terugvinden. Kom even langs want wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte bureau, want een goede werkplek begint bij het juiste bureau.

Ergonomie

Ergonomie op het werk wordt steeds belangrijker want afwisseling van  zittend en staand werk is goed verhoogt de creativiteit en het plezier in het werk. Verstelbare bureaus kunnen ook in een zittende positie makkelijk op een correcte hoogte worden ingesteld zodat een ergonomische werkhouding perfect mogelijk is. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de productiviteit meer en meer  toeneemt. Taken kunnen sneller worden uitgevoerd als je bijvoorbeeld recht staat aan je bureau. Het doorlopen van de inbox, typen of vergaderen zijn voorbeelden van werkzaamheden die sneller gaan als je werkt aan een verstelbaar bureau.

Wij verkopen geen meubels, wij verkopen een concept.

Voor een volledig kosteloos voorstel op maat, is topburo telefonisch bereikbaar op 09/224 09 69 of via mail: info@topburo.be. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen om een afspraak vast te leggen met een van de interieurarchitecten.