TENT HUREN HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

U wilt een tent huren voor een gelegenheid zoals een feest, een huwelijksvoltrekking, een bedrijfsbijeenkomst of een festival in en rondom Zaandam? Dan bent u bij ons op het goede adres. Een tent huren is veelal goedkoper dan het kopen van een tent. Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over opslag, transport en in veel gevallen de opbouw van de tent. Een tent huren is in principe zo gedaan. Enkel adviseren wij om goed in de markt rond te kijken wat er te halen is. Wij doen dit voor u zodat uw aanvraag aansluit bij de ontvanger van uw offerte. Dit resulteert in een offerte die aansluit bij uw behoeften.

TENT HUREN | DE VERSCHILLEN TUSSEN TENT VERHUURDERS

Veel leveranciers die tenten verhuren, specialiseren zich in een soort tent of dienst. De ene leverancier doet vooral in het verhuren van grote tenten, terwijl de andere leverancier enkel kleine projecten doet en daar dan ook op ingericht is. U kunt dan denken aan zaken zoals personeel en het vrachtwagen park dat niet is afgestemd op bepaalde aanvragen. Indien u een offerte aanvraagt bij een leverancier van tenten die niet aansluit bij uw wensen krijgt u vaak een onnodig dure offerte omdat de leverancier enkel met u in zee wilt als het voor hem ook daadwerkelijk echt wat oplevert. Daarnaast onderscheiden leveranciers van tenten zich vaak op het gebied van service en assortiment, terwijl dat in de website niet altijd naar voren komt. Indien u een offerte aanvraagt bij een bedrijf wat zich vooral op catering specialiseert en tentenverhuur er bij doet, dan kunt u er van op aan dat u te duur uit bent als u enkel een tent zoekt. Onze website zorgt voor offertes die in en rond Zaandam actief zijn. Zoekt u offertes van leveranciers die in een andere locatie in Nederland actief zijn, aarzel dan niet om dat even in de offerte aan te geven.

TENT HUREN | EEN OFFERTE AANVRAGEN

Voordat u een offerte aanvraagt om een tent te huren, bedenk dan even goed hoe groot de tent dient te zijn. Dit heeft namelijk veel invloed op de kale prijs van de offerte. Er zijn kleine partytenten, grote partytenten, maar ook alu tenten en werktenten. De laatstgenoemde tenten zijn vaak groter dan de gemiddelde partytenten en kunnen beter tegen een stootje. Een te grote partytent is ongezellig, terwijl een te kleine partytent de mensen niet kan herbergen. Gemiddeld, als we over volwassenen spreken wordt een vuistregel van 2 personen per vierkante meter aangehouden. Aarzel niet om bij ons een offerte aan te vragen, het is namelijk gratis en vrijblijvend en in 2 minuten ingevuld. Ons systeem baseert op basis van uw wensen op het gebied van assortiment, prijs en service de beste aanbieders in de markt.