=32 495/21 45 83 info@sitename.com

Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

Totaalinrichting

Bij Topbureau Totaalinrichting vindt u alles op het gebied van kantoorinrichting. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé specialist in kantoorinrichting, onze missie is een persoonlijke begeleiding van los meubilair tot een totaal concept waar alles op elkaar afgestemd is.

Totaalinrichting van kantoren volgens een concept

Topburo, opgericht in 1978, brengt uw visie over in de kantooromgeving. De wensen van onze klanten zetten we om naar creatieve en functionele oplossingen. Wii leveren de mooiste en beste merken kantoormeubilair.. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Be by Beta, Woud, Sedus, Soft Line,Palmberg, Kastel, Lapalma, Leyform, Inclass …De sfeer en beleving van de werkomgeving is bepalend voor medewerkers en klanten en daarom is de juiste totaalinrichting van uw kantoor zeer belangrijk.

Als specialist in totaalinrichting kunnen wij de volledige inrichting van jouw kantoor of burelen voor onze rekening nemen. Topburo staat garant voor advies, ontwerp tot realisatie. En uiteraard kun je bij ons ook terecht alleen voor kantoormeubelen.

 

Top dé specialist in totaalinrichting

Wij creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en ergonomie op de eerste plaats komen en waar uw werknemers zich zulen thuisvoelen. We laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën. Samen met vele gerenommeerde leveranciers staan wij garant voor een totaalproject van A tot Z!

Onze kantoormeubelmerken en partners

De kantoormeubelmerken die wij vaak gebruiken zijn Be by Beta, Woud, Sedus, Soft Line,Palmberg, Kastel, Lapalma, Leyform, Inclass … Van een bureau en opbergkasten tot accessoires, bijzettafeltjes en ladenblokken en niet te vergeten onze ergonomische bureaustoel . Kortom Topburo kan elke kantoorinrichting naar wens vervullen. Voor elk budget bieden wij een passende oplossing. Onze interieurarchitecten maken voor u een 3D-voorstelling en geven graag advies over kleuren, concept, verlichting, vloeren, akoestiek,…

Contacteer ons

Wenst u meer info over de totaalinrichting van uw kantoor? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een volledig kosteloos voorstel op maat, Bel Topburo op 09/224 09 69 of via mail: info@topburo.be. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen om een afspraak vast te leggen met een van de interieurarchitecten.