=32 495/21 45 83 info@sitename.com

Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

Sailcloth tent XL

Tentenverhuurder Altiro Tenten is de voorbije jaren sterk gegroeid, en wil zich nu ook op de corporate markt gaan richten. Daarvoor heeft het een belangrijke troef in handen: de Sailcloth tent in L- of U-shape.

Altiro tenten is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in sailcloth en stretch-tenten. Na vier jaar is het bedrijf sterk gegroeid. Intussen beschikt men over zo’n 6.000 m² aan tentoppervlak en 3.500 m² vloer. Dit zorgt ervoor dat ook grotere projecten van meer dan 1.000 gasten geen enkel probleem vormen, en dat ook de corporate markt steeds meer interesse toont.

Ook op vlak van productaanbod weet het bedrijf zich te onderscheiden. Altiro is wereldwijd de enige leverancier die sailcloth tenten in U- en L-shape kan aanbieden. Regelmatig waren er klanten die vroegen naar een L-opstelling, en deze vraag werd voorgelegd aan de fabrikant. In samenspraak met Altiro tenten hebben zij toen de sailcloth tent in L- en U-Shape ontwikkeld.

De L- en U-shapes voor de sailcloth tenten bieden heel wat mogelijkheden. Deze vormen maken het bijvoorbeeld mogelijk om het terras beter bij de tent te integreren en te betrekken.  Elk been (van de U- of L-shape) kan verlengd en aangepast worden, in functie van het concept. De capaciteit is dan ook variabel. Vaak kiest men er ook voor om verschillende delen van het evenement (bijvoorbeeld de receptie en het diner) in een verschillend ‘been’ van de tent te laten plaatsvinden.

Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne, exclusieve karakter van een sailcloth tent wordt uw dag helemaal onvergetelijk. Het open, natuurlijke karakter van de sailcloth tent – compleet met houten steunpalen – zorgt dan ook gegarandeerd voor een uitgelaten sfeer.

Onze sailcloth tenten zijn te verkrijgen in verschillende formaten, en zijn bovendien waterdicht. Indien gewenst, kan de tent helemaal afgesloten worden met behulp van transparante, oprolbare zijzeilen.

Deze prachtige tenten, geïnspireerd door de zee, hebben een zeer authentiek karakter en zijn daarom zeer gegeerd.

Een van de grote voordelen is dat ze afsluitbaar zijn bij slecht weer met doorschijnende of volle zijwanden en dus uiterst geschikt zijn bij alle weersomstandigheden.

Het zeer doorschijnende zeildoek zorgt voor natuurlijk licht inval tijdens de dag wat zeer aangenaam is.  ’s Avonds kunnen deze tenten dan weer door hun lichtdoorlaatbaarheid zeer mooi uitgelicht worden en kan je deze verlichting langs de buitenkant goed zien wat een prachtig feeëriek, romantisch effect geeft.

www.altirotenten.be