=32 495/21 45 83 info@sitename.com

Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

Sailcloth tent Oval

Onze sailcloth tenten zijn te verkrijgen in verschillende formaten van 43m2 tot meer dan 1000m2. De klassieke ovale vorm kunnen wij plaatsen in 4 breedtes én 6 lengtes. Exclusief bij Altiro Tenten te vinden zijn de sailcloth tenten in L- of U- shape. Deze unieke opstelling zorgt voor een ingesloten terras dat het binnen-buitengevoel nog vergroot. Al onze sailcloth tenten zijn waterdicht. Indien gewenst, kan de tent helemaal afgesloten worden met behulp van transparante, oprolbare zijzeilen.

Tentenverhuurder Altiro Tenten is de voorbije jaren sterk gegroeid, en wil zich nu ook op de corporate markt gaan richten. Daarvoor heeft het een belangrijke troef in handen: de Sailcloth tent in L- of U-shape.

Altiro tenten is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in sailcloth en stretch-tenten. Na vier jaar is het bedrijf sterk gegroeid. Intussen beschikt men over zo’n 6.000 m² aan tentoppervlak en 3.500 m² vloer. Dit zorgt ervoor dat ook grotere projecten van meer dan 1.000 gasten geen enkel probleem vormen, en dat ook de corporate markt steeds meer interesse toont.

Ook op vlak van productaanbod weet het bedrijf zich te onderscheiden. Altiro is wereldwijd de enige leverancier die sailcloth tenten in U- en L-shape kan aanbieden. Regelmatig waren er klanten die vroegen naar een L-opstelling, en deze vraag werd voorgelegd aan de fabrikant. In samenspraak met Altiro tenten hebben zij toen de sailcloth tent in L- en U-Shape ontwikkeld.

De L- en U-shapes voor de sailcloth tenten bieden heel wat mogelijkheden. Deze vormen maken het bijvoorbeeld mogelijk om het terras beter bij de tent te integreren en te betrekken.  Elk been (van de U- of L-shape) kan verlengd en aangepast worden, in functie van het concept. De capaciteit is dan ook variabel. Vaak kiest men er ook voor om verschillende delen van het evenement (bijvoorbeeld de receptie en het diner) in een verschillend ‘been’ van de tent te laten plaatsvinden.