=32 495/21 45 83 info@sitename.com

Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen gezocht? Kom dan zeker eens langs bij Topbureau, wij hebben een heel mooi assortiment van kantoormeubilair in onze winkel.

Wij verkopen geen Kantoormeubelen, wij verkopen een concept

Onze missie is een persoonlijke begeleiding van kantoormeubelen tot een totaal concept waar alles op elkaar afgestemd is. Onze interieurarchitecten maken voor u een 3D-voorstelling
en geven graag advies over kleuren, concept, verlichting, vloeren, akoestiek,…

We zijn leverancier van onder andere de volgende meubelmerken: Be by Beta, Woud, Sedus, Soft Line,Palmberg, Kastel, Lapalma, Leyform, Inclass … Voor elke wens en elk budget. Elk meubelmerk heeft zijn eigen kenmerken, waardoor er in elke kantooromgeving een passend meubilair gezet kan worden. Denk hierbij aan bureautafels, bureaustoelen, loungemeubilair, ontvangsthallen en stiltekamers.

Veel meer dan kantoormeubelen

Topburo is naast kantoormeubelen gespecialiseerd in volledige kantoor- en totaalinrichtingen. Wij leveren producten van topkwaliteit, van akoestische plafonds, bevloeringen, verlichting, kastenwanden, glaswanden tot ergonomische kantoorstoelen, meubilair voor het onthaal, werkplek, vergaderzaal, restaurant, enz

Over Topbureau

Onze visie is het creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en ergonomie op de eerste plaats komen, en laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën. Samen met vele gerenommeerde leveranciers staan wij garant voor uw project van A tot Z!  Als interieurarchitecten staan wij samen met onze leveranciers klaar voor uw droomontwerp, waar kwaliteit en ergonomie op de eerste plaats komen. Contacteer ons voor gratis advies en voorstel!

 

Breng ook een bezoek aan onze showroom

Kom zeker ook eens langs in onze showroom in Gent. Wij verlenen u graag het beste advies over alle mogelijkheden. Als u bij Desko bestelt komen wij ook graag uw kantoormeubelen bezorgen en monteren! Ook krijgt u op alle bestelde kantoormeubelen in Rotterdam standaard 5 jaar garantie.

Contacteer ons

Voor een volledig kosteloos voorstel op maat, is topburo telefonisch bereikbaar op 09/224 09 69 of via mail: info@topburo.be. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen om een afspraak vast te leggen met een van de interieurarchitecten.