=32 495/21 45 83 info@sitename.com

Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

Alu tentenverhuur

Tent huren Amersfoort: van pagode tent tot alu hallen verhuur.
Tent huren Amersfoort. Een tent huren in Amersfoort? Dat doet u natuurlijk bij Skippy-Rent. Of u nu zoekt naar een pagodetent, partytent of aluhal. Met tienduizenden artikelen op voorraad verhuren we bijna alles. Zo bent u altijd verzekerd van een tent naar wens.
Van Doorn Verhuur B.V. Soest Van Doorn Tenten en partyverhuur Soest Amerfoort Utrecht.
Klein springkussen huren. Groot springkussen huren. Magazijn op afspraak Nieuwegracht 6 3763 LB Soest Telefoonnummer 035 740 0 740 Stuur een e-mail Volg ons op Van Doorn Verhuur B.V. Van Doorn Verhuur B.V. is sinds 2000 actief in de tenten, party, horeca en evenementen-verhuur. Wij verhuren van tent tot theelepeltje, voor zowel particulier als zakelijk gebruik, voor vereniging of instelling.
Deforche Tentenverhuur in Heuvelland met openingsuren Verhuur.
Op hun website kan u bekijken wat de exacte afmetingen zijn en welke tent dus het beste aansluit bij uw noden. U kan de tenten dus huren voor trouwfeesten, festivals, fuiven, bedrijfsfeesten en zoveel meer. De tenten worden regelmatig gereinigd en onderhouden zodat u kan genieten van uw waterdichte buitengelegenheid.
Bandstra Verhuur Alu tenten.
Omdat het een sterke constructie heeft zijn er geen hinderlijke palen midden in de tent nodig. De zijkant is circa 2.30 meter hoog en de nokhoogte varieert naar gelang de breedte van de tent 4 meter. Uiteraard voldoet het tentzeil aan alle brandwerende eisen.
Aluhal huren Maessen Tenten Verhuur.
Met het huren van een aluhal bent u verzekerd van een sterke tent die flexibel is in te zetten. De tent kenmerkt zich in haar betrouwbaarheid omdat het aluminium frame in staat is om de gehele constructie te dragen. Een extra voordeel van de tent is dat er in deze tent geen middenpalen staan.
FEESTTENTEN A. VAN HOOF-Home.
Een tent huren voor Uw Feest, beurs, winkelruimte, tijdelijke opslag of zelfs ter overdekking van een werf. Van Hoof Tenten bezorgt U wat U nodig hebt. Onze tenten zijn van hoge kwaliteit aan interessante prijzen. Wij bieden een uitgebreide waaier aan mogelijkheden.
Kerkhofs Tent Renting Voor elke event de juiste tent. Facebook. Instagram. LinkedIn.
De authentieke Alu Smart of kadertent is al jarenlang een succesverhaal onder de tenten. Door zijn strakke uitstraling kan hij ingezet worden op diverse feesten zoals een huwelijk, communiefeest, barbecue, verjaardag, enzovoort. Verder kan deze structuur afgewerkt worden met transparante delen dak, zijwanden, gevel, dubbele deuren of vloer. Oppervlakte: Beginnend 105 Modulair verlengbaar per 5m. Afmetingen: Hoogte zijkant: 2m80 Hoogte nok: 4m54. Kleur zijwanden: Wit-Wit. Type zijwanden: Landscape Dicht. Verankering: Piketten Betongewichten. 1 2 3 4. Door het gebruik van een 6-hoekvorm heeft deze tent een oppervlakte van maar liefst 65m.
Tentenverhuur tent huren bij DE specialist: Van Ham Tenten.
U denkt eraan om een overkapping of tent te huren? Kies hierboven een tent om meer informatie te bekijken. We hebben onze tenten onderverdeeld in groot, klein en specials. Mail of bel ons gerust ook indien u andere wensen heeft aangezien de mogelijkheden en service m.b.t.
EBT-Hematent Tentenverhuur Tenten.
Tenten huren feest Waregem feesttent huren Waregem.
Wist u dat we niet alleen uw partner zijn in tentenverhuur? West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen kunnen ook rekenen op Atention voor het huren van een ruim gamma aan feestmateriaal. Van stoelen en frigos tot buffettafels en dj-apparatuur; bij ons vindt u het allemaal. Bent u op zoek naar een specialist in tentenverhuur in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Contacteer ons vandaag nog om uw vraag te bespreken! Wenst u meer info? Alu tent, moduleerbaar in diverse formaten.
Tentverhuur van Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen.
Er is geen tijdsbestek verbonden aan de huur, u kunt dus ook tenten huren voor een langere periode. U kunt ook bij ons terecht voor 30 meter aluhallen. Aluhallen zijn tenten van aluminium die gebruikt kunnen worden voor meerdere doeleinden. Lees hier meer over de toepassing van aluhallen. Alle tenten die wij verhuren voldoen aan de veiligheidseisen die tegenwoordig nodig zijn. Meer informatie over deze eisen vindt u hier. Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen is TVD gecertificeerd. Door middel van dit lidmaatschap worden wij op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in de tentenverhuurbranche. Bedrijven die bij TVD aangesloten zijn, bieden te allen tijde creatieve, goed uitvoerbare mogelijkheden, ongeacht het soort accommodatie. Meer informatie over onze tenten? Mail dan naar info@tentenverhuur-terhorst.nl. Meer weten over Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen? Bekijk dan hier onze bedrijfsfilm. Garanties van ons bedrijf. Huurt u bij Tentenverhuurbedrijf ter Horst een partytent, een aluhal of een andere tent?
Huur onze Aluhal tent als een feesttent Donselaar Tenten.
Meerdere tenten in 1 offerte aanvragen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.: Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Aluhal, Strechtent, Opslagtent, Werktent, Pagodetent, VIP Paviljoen, Transparante tent, Legertent, Slaaptenten, of een Tentvloer huren? Kies voor Donselaar Tenten!